pátek 11. září 2015

Aplikace - BlackPlayer

Nový

Čas pokročil, mobil také. Y300 s 512MB RAM jsem vyměnil za G620s s gigovkou aspoň, tak se můžu trochu víc rozkouknout po hudebním přehrávači lepším, nakonec jsem skončil zase u něčeho méně známého než je Jet Audio atd.  Vítězem jsem nakonec stal BlackPlayer. Vůči Omich Playeru je ovládání lehce, jiné ale dá se na něj zvyknout. Používá více gest, a zkratek pomocí přetahování z jedné strany na druhou. Má navíc i pár zajímavých funkcí.

Co to

Základní seznam menu je víceméně stejné, nějaký ten seznam skladem, alb, interpretů popřípadě podle žánrů uložených v tagách, ale většinou stejně člověk používá seznam všech skladeb nebo podle interpreta. Samozřejmostí jsou zde i tzv. playlisty.
Toto menu se vyvolá přetažením z levé strany, po ťuknutí na skladbu začne její přehrávání, po  ťuknutí na interpreta se otevře jeho "složka" kde je možné nalézt záložku pojmenovanou "BIO" a jde zde stažen nějaký ten informativní textík o interpretu.  Podle interpreta je tento text v EN a nebo CZ, v případě Dymytry je česky, když kouknu na Daft Punk je anglicky. Což mě nevadí, aplikace jako taková byla původně celá v angličtině, až po posledním updatu se dočkala trochu té češtiny, i když to není dokonalé a není úplně integrovaná do prostředí přehrávače. Třeba další update to zase vylepší.
V části interpretů se místo obrázku alb, zobrazuje obrázek interpreta, stažený z webu, jde to i nastavit či omezit v nastavení. Základní gesta pro pohyb v přehrávači je přejíždění z levé strany na pravou a opačně, když vynecháme posouvání seznamu skladeb odshora a dolů.

Nastavení zvuku

Ekvalizér zde najdeme samozřejmě taky,  jak několik přednastavených autorem aplikace, tak možnost navolit si jej podle vlastního uvážení, ten používám já. A zvuk je velice dobrý, výrazné bassy jak to má být. Nastavení je samozřejmě jednoduché a rychlé, stejně jako celý přehrávač.

A nakonec

Přehrávač je rychlý, pěkný, zvukově povedený, dobře nastavitelný. A základní verze je zdarma, bez reklam, placená verze umí navíc pár fontů, nějaký další motiv, a v podstatě jen takého drobnosti. A zobrazení složek, a nastavení notifikační části, či widgetu na lockscreenu, nicméně tohle nepotřebuji takže si bohatě vystačím ze základní verzí. Placená potom stojí 20kč, což je opravdu málo, ve srovnání s Jet Audiem, Player Pro atd.

Stáhnout placená verze
Stáhnout verze zdarma


 


 


 


 


 


 



Žádné komentáře:

Okomentovat